Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Αθήνα - ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ για παιδιά !

Το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών Ελλάδας (Δ.Ε.Π.Ε) συνεχίζοντας την προσπάθεια της δωρεάν πολιτιστικής εκπαίδευσης των παιδιών στο πολυδραστικό χώρο Πασάγιο8, ανακοινώνει τον κύκλο τεσσάρων δωρεάν εργαστηρίων χειροτεχνίας για παιδιά! 

Στα πλαίσια αυτής της δημιουργικής δωρεάν απασχόλησης, τα παιδιά θα δημιουργήσουν πρωτότυπες κατασκευές, θα πειραματιστούν με νέα υλικά, θα μάθουν να ανακυκλώνουν με δημιουργικό τρόπο και να εκφράζονται με εικαστικό τρόπο, ενώ θα πάρουν υπέροχα προσωπικά ενθύμια στο σπίτι τους!

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί για 4 Σάββατα, στις 17:00 το απόγευμα και θα έχουν διάρκεια μια ώρας! Οι θέσεις είναι περιορισμένες (τμήματα περίπου 10 παιδιών), γι' αυτό βιαστείτε να κλείσετε τη δικιά σας! Όσοι γονείς θέλουν να συμμετέχουν και να βοηθήσουν το παιδί στις κατασκευές, είναι καλοδεχούμενοι να έρθουν!


Κάθε Σάββατο και μια νέα, πρωτότυπη κατασκευή!
Το πρώτο Σάββατο, 10 Νοέμβρη, κατασκευή παιδικού ηφαιστείου με δυνατότητα ενεργοποίησης!!!
Πάρτε μας τηλέφωνο για να ενημερωθείτε για τα απαραίτητα υλικά του πρώτου μαθήματος (υλικά θα υπάρχουν και στο χώρο αλλά καλό είναι το κάθε παιδάκι να έχει και τα δικά του)

Κάντε την κράτηση σας τώρα στο 210 51 500 50 !

Εμπνεύστρια, συντονίστρια και δασκάλα του εργαστηρίου είναι η Τζίνα Αχτύπη, δουλειές της οποίας μπορείτε να δείτε στο blog: dominocraft.blogspot.gr

Η εκδήλωση στο facebook

Πασάγιο8, Θεραπείων 8, Κολωνός




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου