Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Λάρισα - Πρόγραμμα δωρεάν παρουσιάσεων (Οκτώβριο-Νοέμβριο-Δεκέμβριο 2012)

To κατάστημα ειδών ζωγραφικής – hobbies ΑΡΜΟΣ, 28ης Οκτωβρίου 8 & Παλαμά οργανώνει ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ τεχνικών hobbies στο χώρο του για τους μήνες Οκτώβριο-Νοέμβριο-Δεκέμβριο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ 2012



ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2012

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012
Ώρα:6-7 το απόγευμα
ΘΕΜΑ: ΝΤΕΚΟΥΠΑΖ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ
Θα παρουσιάσουμε τις βασικές αρχές της αγαπημένης σας τεχνικής βήμα-βήμα. Θα μιλήσουμε για τα χαρτιά ντεκουπάζ και τους τρόπους χρήσης τους, την χρήση της κόλλας ντεκουπάζ και την τεχνική των φωτοσκιάσεων.

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012
Ώρα: 11-12 το πρωί
ΘΕΜΑ: FELT ΜΕ ΒΕΛΟΝΑ
Θα παρακολουθήσετε μια μοναδική τεχνική με εξαιρετικά εικαστικά αποτελέσματα, την τεχνική του felting. Με εξαιρετικής ποιότητος μαλλί μερινός και την χρήση ειδικών εργαλείων, θα δημιουργήσουμε ένα κόσμημα ξεχωριστό για ιδιαίτερες εμφανίσεις.

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012
Ώρα: 11-12 το πρωί
ΘΕΜΑ: ΚΟΣΜΗΜΑ ΜΕ ΣΥΡΜΑ, ΔΕΣΙΜΑΤΑ, ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΣΑΣ
Θα μάθετε μικρά μυστικά που θα σας διευκολύνουν να δημιουργήσετε μόνες σας τα κοσμήματα της αρεσκείας σας. Θα παρακολουθήσετε επίσης την κατασκευή ενός μοντέρνου κοσμήματος με σύρμα που θα σας εμπνεύσει για τις δικές σας δημιουργίες.

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012
Ώρα: 11-12 το πρωί
ΘΕΜΑ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ PRISMA FANTASY
Σας παρουσιάζουμε το prisma Fantasy της Pebeo , ένα νέο χρώμα που δίνει εξαιρετικά εφέ και επαγγελματικά φινιρίσματα στα κοσμήματα σας. Μπορεί να εφαρμοστεί σε μέταλλο ,κεραμικό, καμβά, καθρέφτη, γυαλί ,ξύλο κα. Εύκολο στην χρήση ,για ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες.
Μην το χάσετε.

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012
Ώρα: 11-12 το πρωί
ΘΕΜΑ: ΝΤΕΚΟΥΠΑΖ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ
Θα παρουσιάσουμε τις βασικές αρχές της αγαπημένης σας τεχνικής βήμα-βήμα. Θα μιλήσουμε για τα χαρτιά ντεκουπάζ και τους τρόπους χρήσης τους, την χρήση της κόλλας ντεκουπάζ και την τεχνική των φωτοσκιάσεων.


Έκθεση με θέμα «HOBBY – ΕΚΦΡΑΣΗ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ»
29 Οκτωβρίου – 3 Νοεμβρίου
Το κατάστημα ειδών ζωγραφικής << ΑΡΜΟΣ- HOBBIES >> σας προσκαλεί στην ομαδική έκθεση με θέμα :
<< HOBBY –ΕΚΦΡΑΣΗ –ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ >> που οργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά στην αίθουσα
«Τάκης Τλούπας», 2ος όροφος, στο Χατζηγιάννειο, Ρούσβελτ 59, Λάρισα. Θα εκτεθούν καλλιτεχνικές δημιουργίες ντεκουπάζ, powertex, φελτ, ψηφιδωτού, κοσμήματα από μέταλλα και πολυμερικό πηλό, ζωγραφική σε γυαλί, χειροποίητα σαπούνια, δημιουργίες sospeso trasparente, έργα μεικτών τεχνικών κ.α.
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΩΡΑ 20:00


ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2012

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012
Ώρα: 11-12 το πρωί
ΘΕΜΑ: ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΟΥ ΚΡΑΚΕΛΕ
Ένα από τα πιο δημοφιλή εφέ στην τεχνική του decoupage αλλά και στην ζωγραφική είναι το κρακελέ. Μια εύκολη τεχνική που δίνει ένα εφέ παλαιότητας στα έργα σας μέσα από τις ρωγμές που προσδίδει και κάνει κάθε έργο μοναδικό. Στην παρουσίαση μας αυτή θα εφαρμόσουμε δύο τεχνικές κρακελέ, ενός και δύο συστατικών. Είναι μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε την τεχνική αλλά και να λύσετε τις απορίες σας σχετικά με αυτές.

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012
Ώρα: 5:30-7:30 το απόγευμα
ΘΕΜΑ: SOSPESO TRASPARENTE
Δωρεάν παρουσίαση της τεχνικής και των υλικών < Sospeso Trasparente > από το εργαστήρι Φλοιός στο κατάστημα ΑΡΜΟΣ. Στη διάρκεια της παρουσίασης θα γνωρίσετε τα υλικά, τη βασική τεχνική και τις διάφορες δυνατότητες εφαρμογής του < Sospeso Trasparente > και θα φτιάξουμε μια εντυπωσιακή καρφίτσα.
Στο χώρο του καταστήματος ΑΡΜΟΣ θα έχετε την ευκαιρία να δείτε όλη τη χειμωνιάτικη κολεξιόν < Sospeso Trasparente > σε Faux Bijioux, Γάμο, Βάπτιση και Διακόσμηση.

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012
Ώρα: 11-12 το πρωί
ΘΕΜΑ: ΤΕΧΝΙΚΗ 3D ΝΤΕΚΟΥΠΑΖ
Θα παρακολουθήσετε την διακόσμηση ενός επίπεδου αντικειμένου με ανάγλυφη, τρισδιάστατη ντεκουπάζ που θα δώσει ένα ζωντανό, εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Είναι μια τεχνική που θα την αγαπήσετε και θα σας βοηθήσει να διακοσμήσετε από έναν πίνακα στο σαλόνι σας ως τα βάζα της κουζίνας σας.

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012
Ώρα: 6-7 το απόγευμα
ΘΕΜΑ: ΝΤΕΚΟΥΠΑΖ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΡΙΖΟΧΑΡΤΟ
Θα μετατρέψουμε ένα διάφανο ποτήρι σε ένα πρωτότυπο κηροπήγιο. Με την τεχνική του διπλού ριζόχαρτου το αποτέλεσμα θα είναι εκθαμβωτικό.

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012
Ώρα: 6-7 το απόγευμα
ΘΕΜΑ: ΠΗΛΟΣ CERNIT
Θα μάθουμε τις βασικές τεχνικές του πολυμερικού πηλού, τρόπους επεξεργασίας και ψησίματος. Τέλος, θα δημιουργήσουμε ένα κόσμημα για ξεχωριστές εμφανίσεις.

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012
Ώρα: 11-12 το πρωί
ΘΕΜΑ: SHABBY CHIC
Θα γνωρίσετε μια ξεχωριστή τεχνική, η οποία με τη βοήθεια κεριού και ακρυλικών χρωμάτων δίνει ένα ξεχωριστό εφέ παλαίωσης σε κάθε αντικείμενο.

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012
Ώρα: 6-7 το απόγευμα
ΘΕΜΑ: ΝΤΕΚΟΥΠΑΖ ΣΕ ΤΕΛΑΡΟ
Η τεχνική του ντεκουπάζ από μια άλλη οπτική. Μια νέα ιδέα για να δημιουργήσετε πίνακες που θα διακοσμήσουν το σπίτι σας σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο.

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012
Ώρα: 6-7 το απόγευμα
ΘΕΜΑ:
ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ VIVA DECOR
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα σας παρουσιάσουμε τις πιο πρωτότυπες ιδέες για εντυπωσιακές χριστουγεννιάτικες κατασκευές. Σ’ αυτή την παρουσίαση θα γνωρίσετε τα προϊόντα της VIVA DECOR, μιας εταιρείας που διακρίνεται για την ποιότητα και την πρωτοτυπία των προϊόντων της. Νέα υλικά όπως το gel crystal, croco facetten, inka-cold, flussiges edelmetall, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να δώσετε διέξοδο στη φαντασία σας δημιουργώντας κομψοτεχνήματα.
ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!!!

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012
Ώρα: 11-12 το πρωί
ΘΕΜΑ: ΧΡΥΣΩΜΑ ΣΕ ΞΥΛΟ
Σ’ αυτή την παρουσίαση θα έχετε τη δυνατότητα να μάθετε τον τρόπο χρήσης των φύλλων χρυσού και ασημιού που έχουν πάρα πολλές εφαρμογές σε υλικά όπως ξύλο, καμβάς, φελιζόλ, χαρτί, μέταλλο κ.α..

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012
Ώρα: 11-12 το πρωί
ΘΕΜΑ: ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΒΙΤΡΩ ΣΕ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗ
Διάφανα και αδιάφανα χρώματα σμάλτου πάνω σε λευκή πορσελάνη. Η ζωγραφική με χρώματα και η χρήση των ειδικών περιγραμμάτων θα μετατρέψουν την απλή πορσελάνη σε ένα αντικείμενο ιδιαίτερης εικαστικής αξίας.

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012
Ώρα: 6-7 το απόγευμα
ΘΕΜΑ: ΝΤΕΚΟΥΠΑΖ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΜΕ ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ
Θα δούμε πώς να διακοσμήσουμε κάθε επίπεδη επιφάνεια, όπως ξύλο, καμβά κ.α. με τρισδιάστατα ξύλινα στολίδια-ornaments. Θα τους δώσουμε την όψη που επιθυμούμε με τη χρήση ειδικών πινέλων όπως οι σταμπαδόροι και θα επιτύχουμε πανέμορφα χρωματικά εφέ.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012
Ώρα: 11-12 το πρωί
ΘΕΜΑ: ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΜΕ FELT
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το felt είναι ένα ζεστό, φυσικό υλικό που θα μας βοηθήσει να φτιάξουμε εξαίσια στολίδια για το δέντρο μας και όχι μόνο.

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012
Ώρα: 6-7 το απόγευμα
ΘΕΜΑ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΜΕ SOSPESO TRASPARENTE
Θα στολίσουμε μια διάφανη μπάλα με χριστουγεννιάτικο θέμα χρησιμοποιώντας την τεχνική sospeso trasparente και θα δημιουργήσουμε ένα πανέμορφο στολίδι.

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012
Ώρα: 6-7 το απόγευμα
ΘΕΜΑ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΗΡΟΠΗΓΙΟ ΜΕ ΤΖΕΛ
Το crystal gel είναι ένα διάφανο κρυσταλλικό ζελέ που μπορεί να απλωθεί στην επιφάνεια πολλών αντικειμένων όπως γυαλί, μέταλλο κ.α. και μας δίνει εκπληκτικά τρισδιάστατα εφέ και μοναδικές δημιουργίες. Ένα υλικό που θα λατρέψετε.

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012
Ώρα: 11-12 το πρωί
ΘΕΜΑ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ SCRAPBOOKING
Τα Χριστούγεννα είναι η καταλληλότερη εποχή για να ευχηθούμε στους αγαπημένους μας. Ας το κάνουμε με μια μοναδική χειροποίητη κάρτα φτιαγμένη από καλόγουστα υλικά.

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012
Ώρα: 11-12 το πρωί
ΘΕΜΑ: «ΚΑΛΟΤΥΧΟ 2013»
Έξυπνες προτάσεις και ιδέες για να κατασκευάσετε πρωτότυπα γούρια για τους αγαπημένους σας με υλικά όπως μέταλλο, κορδέλες, φελτ, ξύλο.

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012
Ώρα: 6-7 το απόγευμα
ΘΕΜΑ: ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΕ GRESS DECO
To gress deco είναι ένα υλικό που δίνει την εντύπωση απομίμησης χιονιού και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους και πάνω σε διάφορα υλικά. Τους τρόπους εφαρμογής του θα παρουσιάσουμε σ’ αυτή τη συνάντηση με θέμα «Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες με gress deco».

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012-09-15
Ώρα: 11-12 το πρωί
ΘΕΜΑ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ POWERTEX
Το powertex είναι ένα σκληρυντικό υλικό με βάση το νερό για όλα τα απορροφητικά υλικά και είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Στεγνώνει γρήγορα, δίνει φόρμα, σταθερότητα και τη δυνατότητα να δημιουργήσεις αντικείμενα από ύφασμα, χαρτί και χαρτόνι. Θα σας παρουσιάσουμε βήμα-βήμα τον τεχνική κατασκευής μιας χριστουγεννιάτικης εικαστικής δημιουργίας με powertex.


Κατάστημα Αρμός hobbies
28ης Οκτωβρίου 8 & Παλαμά
2410553808
www.hobbyarmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου