Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Swap not Shop! @Ποδηλάτισσα, Βόλος Vol.4

Swap not Shop! στο Βόλο
Φθινοπωριάσου
Αγαπάμε τις ντεμί σεζόν. Αυτό το ντεμί, το λίγο σανδάλι με φούτερ, λίγο σορτσάκι με μπότα, λίγο απαλή ζακετούλα και πουκάμισο. Και φουλάρι. Στις βόλτες με το ποδήλατο. Και στα απογεύματα με ανάγνωση και καλό καφέ.

Γι’ αυτό κάνουμε ξανά ένα πάρτι ανταλλαγής ρούχων, τώρα πριν χειμωνιάσει για τα καλά. Ένα πάρτι για να φορέσουμε και να ξανα-φορέσουμε τα ντεμί μας –και των φίλων μας-, να χαζέψουμε, να φθινοπωριάσουμε παρέα. Θέλουμε να γιορτάσουμε, επίσης, τη φίλη μας τη «Ποδηλάτισσα» που ανανεώθηκε και ‘φόρεσε’ μια μεγάλη βιβλιοθήκη και τώρα περιμένει να στολιστεί με τα δικά μας!

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, για άλλη μια φορά – την τέταρτη αισίως:

Στο πάρτι ανταλλαγής ρούχων και αξεσουάρ, Swap not Shop!,
την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, από τις 14:00, στο αγαπημένο στέκι Ποδηλάτισσα στο κέντρο της πόλης.

Πώς λειτουργείΦέρνετε ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, όλων των φύλων και ηλικιών, σε καλή κατάσταση. Είναι βασικό να είναι ΟΛΑ κατάλληλα για ανταλλαγή και να μην προορίζονται για πέταμα. Ανταλλάζουμε χωρίς κανόνες.

Όπως πάντα, θα έχουμε κεράσματα, κεκάκια, μάφινς, τυροπιτάκια και τα εξαιρετικά, μαγικά κοκτέηλ μαστίχα πέπερ της Ποδηλάτισσας σε καλές τιμές. Φέρτε γιαγιάδες, φίλους, σκυλιά, μωρά, μπαμπάδες. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι.

Tα ρούχα που θα περισσέψουν θα δοθούν σε όσους τα έχουν ανάγκη (για πληροφορίες, ρωτήστε τους διοργανωτές)

To Swap not Shop! είναι μια ανεξάρτητη, ανοιχτή, μη κερδοσκοπική και αντι-καταναλωτική δράση. Η είσοδος είναι ελεύθερη και ανοιχτή για όλους.
.

Ίνφο: «Ποδηλάτισσα», Π.Μελά & Τ.Οικονομάκη, τηλ 24210 21131| 6973080088

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου