Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Δωρεάν μαθήματα Photoshop τις Τρίτες του Δεκέμβρη

Κάθε Τρίτη του Δεκέμβρη από τις 18.00 μέχρι τις 20.30 το απόγευμα το loft2work σας περιμένει, με το δικό σας laptop να μάθετε τα βασικά εργαλεία χρήσης του Photoshop σε συνεργασία με την Αντωνία Χουβαρδά. 
 Τα μαθήματα είναι δωρεάν, με σκοπό να δοθεί η ευκαιρία σε φοιτητές, ανέργους και γενικά άτομα με δημιουργικές ανησυχίες τη δυνατότητα, μέσα από τα τρία αυτά δημιουργικά εργαστήρια, να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις γύρω από το πρόγραμμα και την απαραίτητη μεθοδολιγία για να το οικειοποιηθούν και να μπορούν να πειραματιστούν στη συνέχεια και μόνοι. (όσοι δεν έχετε το πρόγραμμα μπορείτε να εγκαταστήσετε το free trial της Αdobe).

 Syllabus 
 Τρίτη 4/12 Γενικά, layers, εισαγωγή κειμένου σε εικόνα, εφέ κειμένου-layer styles etc, διαφάνεια στις εικόνες, εισαγωγή πολλών εικόνων σε ένα τελικό αρχείο και διάφορα εργαλεία 
 Τρίτη 11/12 Μέγεθος και είδη ψηφιακού αρχείου-ανάλυση εικόνας, transformations, χρήση διαφόρων εργαλείων π.χ. σφραγίδα, βούρτσα γραφής κ.ά., χρωματικές και τονικές διορθώσεις 
 Τρίτη 18/12 Ρετουσάρισμα προσώπων, χρήση φίλτρων, εισαγωγή σχημάτων-Αντικειμένων Οι θέσεις είναι περιορισμένες. 

Παρακαλώ κάντε κράτηση μέσω email στο andreas@loft2work.gr, Subject: Photoshop, ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας. 
Yπεύθυνος επικοινωνίας: Τζουανοπουλος Ανδρέας andreas@loft2work.gr Lοft2Work Ιερά Οδός 38 τηλ. 2103417101 

 Η Αντωνία Χουβαρδά εργάζεται ως γραφίστρια, μουσειοπαιδαγωγός και είναι καθηγήτρια στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων. Έχει σχεδιάσει και επιμεληθεί οπτικοακουστικές παραγωγές και εκδόσεις και ήταν υπεύθυνη επικοινωνίας στη 2η Μπιενάλε της Αθήνας. Σπούδασε Φωτογραφία και Οπτικοακουστικές Τέχνες κι απέκτησε τον τίτλο Master of Science στην Πολιτισμική Πληροφορική του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου