Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Δωρεάν Μαθήματα Φωτογραφίας στο Δήμο Ν.Ιωνίας

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας πρόκειται να πραγματοποιηθούν από τον Δήμο Νέας Ιωνίας και τον Οργανισμό Πολιτισμού Άθλήσης και Νεολαίας προσκαλούν τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να παρακολουθήσουν Μαθήματα Φωτογραφίας.

Τα δωρεάν σεμινάρια θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014 και θα έχουν διάρκεια 40 ώρες, με τρίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις κάθε Πέμπτη, ώρες 19:00 με 22:00 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, Ηρακλείου 264, Νέα Ιωνία, 4ος όροφος.

Η Φιλοσοφία του προγράμματος περιλαμβάνει την εισαγωγή στην τεχνική γνώση και την αισθητική της φωτογραφίας με εισηγητή το φωτογράφο Χρήστο Κανάκη

Στόχος είναι να διαμορφωθεί μια γενική γνώση για τη φωτογραφία, στα πλαίσια ενός τρίωρου εβδομαδιαίου προγράμματος και να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες τα μυστικά της σύγχρονης ψηφιακής & αναλογικής φωτογραφίας, τόσο από αισθητική όσο και από τεχνική άποψη.

Σημαντικό κομμάτι της εκπαίδευσης είναι η συμμετοχή σε μια ενεργή ομάδα φίλων της Φωτογραφίας που θα μοιράζεται το κοινό πάθος για τη φωτογραφία και θα δραστηριοποιείται με εκδηλώσεις και εκθέσεις, φωτογραφικές συναντήσεις, εκδρομές και επισκέψεις σε πολιτιστικούς χώρους με σκοπό την βελτίωση των φωτογραφικών ικανοτήτων των συμμετεχόντων.

“Δημιουργία μιας ή και περισσοτέρων εκθέσεων φωτογραφίας σε χώρους του Δήμου”

Η δομή των σεμιναρίων δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής σε διαφορετικές ομάδες εργασίας-γνωσιακού επιπέδου και επιτρέπει να ενσωματωθούν σε αυτά οι ενδιαφερόμενοι οποιαδήποτε χρονική στιγμή.

Η οργάνωση, η λειτουργία και τα φωτογραφικά σεμινάρια υλοποιούνται με την εθελοντική προπάθεια των συντελεστών της Λέσχης Φωτογραφίας Κωνσταντινουπολιτών υπό την αιγίδα του Δήμου της Νέας Ιωνίας και του Ο.Π.Α.Ν. και είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στέλνοντας όνομα, τηλέφωνο και ηλικία στην ηλεκτρονική διεύθυνση: chkanakis@gmail.com.
Περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο : 6944 584670

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου